Kenelle kurssimme sopivat?

Peruskurssit

Aloittelevalle teknikolle tai ammatista kiinnostuneille. Peruskurssit sopivat sinulle, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tai haluat kouluttautua uudelleen

Uudelleenkoulutus

Uudelleenkouluttautuminen sopii sinulle, jos haluat päivittää tietojasi, haluat varmuutta tekemiseen tai aikaisemmin hankittu tietotaito ei vastaa alan nykyisiä vaatimuksia.

Syventävät kurssit

Syventävät kurssit sopivat alalla työskenteleville jatkokoulutukseksi esimerkiksi uusien tekniikoiden oppimiseen (tekniikka koulutus), oman osaamisen syventämiseen niin teoriassa, kuten käytännössäkin.

Master-class

Master-class kurssilla seuraat ja opit suoraan kokeneelta ammattilaiselta. Kurssi on tarkoitettu alalla työskenteleville teknikoille uusien tekniikoiden hallitsemiseksi ja osaamisen syventämiseksi.

We create. We transform. We educate.

Olemme tehneet toimipisteissämme jo yli 55 000 toimenpidettä.

Asiakkaat, tekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat luottaneet toimintaamme jo yli 10 vuotta, joten olemme Suomen pisimpään toimineita esteettisen hoidon yrityksiä. Jokaisena vuonna teemme tuhansia uusia toimenpiteitä ja pidämme kunnia-asiana, että meihin voidaan luottaa jatkossakin. Kurssimme perustuvat asiantuntijuuteen, tutkimuksiin ja ammattimaiseen kokemukseen. Olemme koonneet kursseille oleellisimmat ja tärkeimmät tekniikat, joita huipputeknikotkin käyttävät.

Keskittyminen käytäntöön

Kursseihin sisältyy käytännön harjoittelua ensisijaisesti keinotekoisten materiaalien ja nukkemallien avulla, sekä harjoittelua oikeilla malleilla kouluttajan ohjauksessa.

Online-tuki koulutuksen jälkeen

Tuemme opiskelijoita yhden kuukauden ajan koulutuksen jälkeen etänä. Ohjeistamme tarvittaessa haastavissa tilanteissa, joka varmistaa opiskelijan kehittymisen ja auttaa välttämään aloittelevan teknikon virheitä.

Työllistyminen

Koulutuksen avulla sinusta tulee kauneudenhoidon teknikko, jolla on valmiudet useimpiin alan perustekniikoihin. Eri koulutuksen vaiheen suorittaneelle annetaan yhteisössämme käytetty titteli kuten Junior, Master, Top -teknikko tai kouluttaja. Tule koulutukseen ja hanki laadukas pohja- tai jatkokoulutus kauneudenhoito-alalle. Yrityksemme laajenee jatkuvasti ja haemme uusia tekijöitä ammattitaitoiseen sekä energiseen tiimiimme!

Laatu

Kiinnitämme huomiota, että jokaiset toimenpiteet ja koulutuksemme ovat korkealaatuisia. Seuraamme teknikkojemme ammatillista kehittymistä ja asiakkaiden palautteita. Varmistamme, että laatumme on tasaista ja pyrimme siihen, että asiakastyytyväisyys pysyy korkealla. Käymme teknikoiden kanssa läpi positiiviset sekä palveluja kehittävät palautteet.

Silver Luxury World -yhteisön osaamistasot

Yrityksessä koulutetaan teknikkoja järjestelmällisesti tiettyjen tasojen mukaan, jotta jokaisella on työhön tarvittava osaaminen.

Junior

Junior-tason saamiseksi sinun on suoritettava peruskurssi. Peruskurssilla käydään läpi perusteet, jonka pohjalta teknikko voi kehittyä sekä edetä seuraaville tasoille.

Master

Master-tason saamiseksi sinulla on oltava vähintään yhden vuoden työkokemus peruskurssin suorittamisen jälkeen sekä syventävä- tai tekniikkakoulutus suoritettuna.

Top

Top- tason saamiseksi sinun on suoritettava peruskoulutus sekä syventävät koulutukset, ja hankittava vähintään kahden vuoden kokemus sekä suoritettava hyväksytysti kaksivaiheinen näyttötyö.

Top-kouluttaja

Kouluttaja- tasoa varten sinun on suoritettava Top- taso ja osallistuttava kouluttajakurssille.

Kouluttajat

Natalia

Natalia

Silver Luxury World – brändin perustaja vuodesta 2013 alkaen. Kurssisuunnittelija. PMU-, ripsienpidennysten-, kulmien muotoilun-, kulmien ja ripsien laminointi kurssien ohjaaja

Anastasia

Anastasia

Työskentelee ammatissa vuodesta 2016 alkaen Ripsienpidennysten-, kulmien muotoilun-, kulmien ja ripsien laminointi kurssien ohjaaja Silver Luxury World studion Top-teknikko

Ksenia

Ksenia

Toimii Silverissä Top-kynsiteknikkona ja kosmetologina vuodesta 2016 alkaen. Pitää kynsiteknikko-koulutuksia. 

How to become a top beauty professional

Palautteet

Olen suorittanut ripsipidennyskoulutuksen Anastasian pitämänä, joka
on aivan loistava ohjaaja. Haluaisin mainita kouluttajan korkeatasoisen
ammattitaidon sekä yksilöllisen lähestymistavan, sain tuntea oloni
mukavaksi ja rentoutuneeksi koko ajan. Suuret kiitokset saamistani
tiedoista ja materiaaleista. Suosittelen kaikille lämpimästi Silver Luxury
Worldin kursseja!

Emilia

Online Master class of lips was brilliant! Loads of tips and information
made easy to understand. Looking forward to the brow course now!
Thanks Natalia. You have a lovely way of teaching.

Arina

Tein ripsienpidennysten verkkokurssin, en olisi koskaan uskonut että
verkko-opetus voisi olla näin hyödyllistä ja selkää. Kaikki oli erittäin
helppo jopa minunkin ymmärtää, vaikka kurssi on englanninkielinen.
Materiaalit oli annettu askel kerrallaan, todella selkeästi. Suosittelen
lämpimästi!

Elina

Suoritin kulmien ja ripsien laminointi -kurssin. Olen tosi iloinen, että
valitsin juuri teidät! Ilmapiiri oli todella mukava, sain kattavasti tietoa ja
harjoittelua jotta voin aloittaa työskentelyn heti. Suurena plussana on
oppilaiden tuki sekä tarvittavien materiaalien hankinta, joka helpottaa
huomattavasti työn alkuun pääsyä.

Veera

Kiitän Silver Luxury World- akatemiaa Kestopigmentoinnin syventävän
kurssin opetuksesta. Erityisesti kiitoksen kouluttaja Natalialle hänen
ammattimaisuudesta ja yksilöllisesti räätälöidystä opetustavasta ja
laajasta materiaalista. Sain juuri sitä puuttuvaa tietoa mitä olen
nykyisessä työssäni kaivannut. Kurssi on todella laaja.

Ira

Eyelash extension program was the best online training program I could have asked for. So glad I made the decision to study in this online course, it was excellent, the tips and information has been explained so well, and it can be done at your own pace. Highly recommend!!!

Valentina

Ilmoittaudu koulutukseen