Tämä käytännönläheinen kurssi on sopiva teknikoille, jotka haluavat harjoitella taitojaan oikeilla malleilla ja saada syventävää tietoa pigmentoinnista. Kurssi sopii osallistujille, jotka ovat suorittaneet peruskurssin tai tekijöille, joilla on peruskokemusta. Kurssilla syvennetään viimeisimpiin tekniikoihin ja saat valmiudet huipputeknikoksi kehittymiseen henkilökohtaisen opetuksen, parhaiden materiaalien ja kokeneiden kouluttajien ansiosta.

Kurssiohjelma

Teorian yleiskatsaus

  • Tulokseen vaikuttavien tekijöiden analyysi
  • Analyysi pigmenteistä, neuloista ja koneista eri ihotyypeille
  • Käden työsjentelyasento
  • Luonnosen piirtäminen eri ihotyypeille
  • Huulien ja kulmien pigmentointiprosessia käytännössä kouluttajan toteuttamana.

Harjoittelu

Paperilla

Opit piirtämään luonnoksen, oikean käden työskentelyasennon ja oikean lyöntitekniikan

Lateksilla

Harjoittelet käden työskentelyasentoa, lyöntitekniikkoja lateksilla, joka jäljittelee ihmisen ihoa

Mallilla

Harjoittelet opittua kahdella oikealla mallilla (huulien ja kulmien pigmentointi).

Lisäksi

Kuvien käsittely ja oikea kuvakulma

Näytämme ja opastamme laadukkaiden ja kauniiden kuvien ottamisen.

Asiakaspalvelu ja –kommunikointi

Neuvomme miten aloitat itsenäisen työskentelyn koulutuksen jälkeen ja miten saat varmuudella asiakaskuntaa. Tietomme pohjautuu monen vuoden kokemukseemme.

Usein kysytyt kysymykset

Täytä lomake verkkosivuillamme, joka löytyy Koulutukset-sivulta, sekä jokaisen yksittäisen koulutuksen sivulta. Kurssi varataan sinulle kun olet maksanut 30 % varausmaksun kurssin täydestä hinnasta.

Kurssin voi maksaa laskuna tai paikan päällä liikkeessä, jossa koulutus tapahtuu. Varausmaksu maksetaan ilmoittautumispäivänä.

Yleensä koulutukset tehdään ryhmissä, mutta riippuen kurssista ne voidaan tehdä myös yksin. Kysy lisää tarvittaessa kouluttajilta.

Koulutuksen hintaan sisältyy pientä välipalaa, mutta voit myös halutessa tuoda omat eväät. Hintaan sisältyy myös harjoituksissa käytettävät materiaalit oikeilla malleilla harjoittelua varten.

Koulutus alkaa aamulla klo. 8.00 – 9.00  ja päättyy iltapäivällä klo.16.00 – 17.00.  Koulutuksen kesto voi hieman vaihdella riippuen kurssista.

Kaikki kursseilla käytetyt mallit sisältyvät koulutuksiin. Voit tuoda halutessasi ystäväsi malliksi, mutta sinun täytyy ilmoittaa siitä kurssin kouluttajalle etukäteen.

Voit ostaa suosittelemamme materiaalit liikkeestä. Voit myös ostaa  “Aloittelevan teknikon peruspakkauksen” kurssin aikana. Kursseillamme saat käyttökokemuksia erilaisista laitteista sekä välineistä. Laitteita voi myös tarpeenvaatiessa hankkia itselleen suoraan meidän liikkeestämme kurssin päätyttyä.

Ilmoittaudu koulutukseen