Tarjoamme korkealaatuisia kynsipalveluita. Sovellamme markkinoiden uusimpia tekniikoita sekä trendejä materiaaleissa ja koristeluissa. Palveluihimme kuuluvat geelilakkaukset ja rakennekynnet.

Geelilakkaus

Geelilakkaus soveltuu asiakkaalle, joka tahtoo kasvattaa vahvat, pitkät sekä kestävät omat kynnet. Tämä on oiva kynsien hoitotapa, koska se ehkäisee oman kynnen mahdollisen vaurioitumisen. Ottaessasi käyttöön geelilakkauksen voit olla täysin varma, etteivät kyntesi menetä alkuperäistä muotoaan, vaan ne säilyvät upean näköisinä. Kynsien taataan säilyvän kauniina ja huoliteltuina vähintään kolmen viikon ajan.

Rakennekynnet

Rakennekynnet on kynsien laittotapa, joka mahdollistaa kynnen pidentämisen sekä sen muodon muokkaamisen omien toiveiden mukaan. Meidän kauneudenhoitolassamme käytetään suosituimpia rakennekynsitekniikoita, jossa me käytämme materiaaleina geelejä, polygeeleja ja akrygeeleja.

Käytännössä kynnen rakentamisen vaiheisiin sisältyy geelin kovettuminen UV/LED-valon vaikutuksesta, muodostaen vahvan sekä kestävän kerroksen, joka muistuttaa käsittelyn jälkeen luonnollista kynttä. Kyseinen laittotapa takaa asiakkaalle todella kauniin ja kestävän lopputuloksen. Tämän menettelyn jälkeen kynnet näyttävät luonnollisen muotoisilta ja omaavat kauniin kiillon ja ulkomuodon.
Lisäksi kynnet kestävät kovankin käytön vähintään neljän viikon ajan.

Hygienia

Pidämme erityisen huolen hygieniasta: Liikkeessämme käytämme kertakäyttöisiä materiaaleja ja desinfioimme metalliset (kuten leikkurit ja kynsiporat) työvälineet viidessä vaiheessa: kemiallinen desinfektio, välineiden tarkastus ja pesu, kuivaus ja sterilointi. Sterilointi on pakollinen vaihe työvälineiden desinfiointi prosessissa, koska se tuhoa mikroeliöt (kuten mikrobit, virukset, sienet). Työmme on aseptista. Sterilointi tapahtuu autoklaavissa tai kuuma-ilma sterilointilaitteessa, joissa steriloidaan työvälineet erikoispakkauksissa korkean lämpötilan tai höyryn vaikutuksessa. Jokaiselle asiakkaalle käytetään kertakäyttöistä työkalupussia.

Kotihoito-ohjeet:

Suositeltu huoltoväli rakennekynsille on neljä viikkoa ja geelilakkauksille kolme viikkoa.

  • Toimenpiteen jälkeen ei saa käyttää asetonia eli kynsilakanpoistoainetta tai
    muita puhdistusaineita, koska se tuhoaa pintakerroksen
  • Voit käyttää öljyä ja käsirasvaa
  • Turvallinen geelien poistaminen onnistuu vain ammattilaisten toimesta

Takuu kynsipalveluissamme on yksi viikko laittopäivästä lähtien.

Valitettavasti joudumme kieltäytymään palvelun tuottamisesta jos asiakkaalla ilmenee merkkejä kynsisairauksista tai muista tarttuvista taudeista. Paras lopputulos saavutetaan kun kynnet ovat luontaisesti terveet.

Silver Luxury World teknikkojen tasot

Top-kouluttaja

Toteuttavat vaativia toimeksiantoja sekä asiakkaiden pyyntöjen mukaisia taiteellisia erikoistilauksia. He myös toimivat teknikkojen ohjaajina.

Top-teknikko

Hallitsevat kaikki geeli- ja rakennekynsientekniikat ja palveluaika on nopeaa.

Master-teknikko

Hallitsevat keskeisimmät geeli ja rakennekynsientekniikat ja palveluaika on sujuvaa.

Junior-teknikko

Hallitsevat perus geeli- ja rakennekynsientekniikat ja palveluaika on tapauskohtaisesti pidempää.