Meidän palveluihimme kuuluu erilaisia jalkahoitoja: varpaankynsien geelilakkaukset, klassinen jalkahoito ja erikoisjalkahoidot.

Hoitojen ansiosta jaloistasi tulee kauniit ja terveet.

Klassinen jalkahoito

Klassinen jalkahoito sopii silloin, jos jalkapohjat ovat kuivat, halkeilevat ja jalkoihin halutaan pehmeyttä sekä esteettisyyttä. Hoidon lopputuloksena saadaan pehmeät ja huolitellut jalat. Suositeltu hoitoväli on noin kolme kuukautta.

Erikoisjalkahoito

Erikoisjalkahoito tehdään kolmen kerran sarjahoitona. Se sopii jaloille, joissa on paljon halkeamia, kovettumia ja voimakasta hyperkeraroosia. Sarjahoidossa päästään vähitellen klassisen jalkahoidon tulokseen. Pakettihintaan kuuluu kolme jalkahoitokäyntiä kolmen viikon välein. Näin saadaan poistettua ja hoidettua kaikki kovettumat. Tuloksena terveet, pehmeät ja hoidetut jalat.

Geelilakkaus

soveltuu asiakkaalle, joka haluaa, että kynnet pysyvät pidemmän aikaa kauniina. Tämä on oiva kynsien hoitotapa, koska se ehkäisee oman kynnen mahdollisen vaurioitumisen. Ottaessasi käyttöön geelilakkauksen voit olla täysin varma, etteivät kyntesi menetä alkuperäistä muotoaan, vaan ne säilyvät upean näköisinä. Kynsien taataan säilyvän kauniina ja huoliteltuina vähintään kolmen viikon ajan.

Hygienia

Käytämme liikkeissämme kertakäyttöisiä materiaaleja ja desinfioimme metalliset työvälineet – kuten leikkurit ja kynsiporat – viidessä vaiheessa: kemiallinen desinfektio, välineiden tarkastus ja pesu, kuivaus ja sterilointi. Sterilointi on pakollinen vaihe työvälineiden desinfiointi prosessissa, koska se tuhoaa mikroeliöt – kuten mikrobit, virukset, sienet. Työmme on aseptista. Sterilointi tapahtuu autoklaavissa tai kuuma-ilma sterilointilaitteessa, joissa steriloidaan työvälineet erikoispakkauksissa korkean lämpötilan tai höyryn vaikutuksessa. Jokaiselle asiakkaalle käytetään kertakäyttöistä työkalupussia.

Takuu varpaankynsi palveluissamme on yksi viikko laittopäivästä lähtien.

Valitettavasti joudumme kieltäytymään palvelun tuottamisesta, jos asiakkaalla ilmenee merkkejä varpaankynsi sairauksista tai muista tarttuvista taudeista. Paras lopputulos saavutetaan, kun kynnet ovat luontaisesti terveet.

Jos olet epävarma, mikä hoito sopisi juuri sinulle, ota meitä yhteyttä tai varaa aika klassisiin jalkahoitoihin ja ammattilainen kertoo minkälaiset toimenpiteet tarvitset jatkossa halutun tuloksen saavuttamiseksi.