Natalia

CEO

Olen Silver Luxury World:n perustaja, koulutukseltani kauppatieteiden maisteri (UEF, 2019) ja sairaanhoitaja opiskelija. Lapsuudestani asti olen halunnut tehdä ihmiset onnelliseksi ja unelmoinkin ammatista, jossa voisin toteuttaa itseäni korkealla tasolla. Toimin yritykseni toimitusjohtajana, kouluttajana ja kurssien suunnittelijana sekä injektiohoitojen ja mikropigmentoinnin asiantuntijana. Käyn aktiivisesti esteettisen kauneudenhoitoalan kursseilla, haen ajantasaista tietoa ja tuon uusimmat tekniikat yrityksen käyttöön. Tavoitteena on, että asiakkaat ihastuvat palveluihimme. Voit aina ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti ja kertoa kokemuksistasi. Kiitos luottamuksestasi – Tervetuloa!

Anastasia

Kouluttaja, ripsiteknikko, asiakaspalveluvastaava

Aloitin työskentelyn yrityksessä vuonna 2016, asiakaspalvelukokemusta minulla on kertynyt jo vuodesta 2012. Erikoistun ripsienpidennyksiin, alan kouluttamiseen sekä vastaan asiakaspalvelusta. Olen suorittanut yli 10 kauneudenhoitoalan kansainvälistä koulutusta (mm. ripset, kulmat, injektiohoidot, hiusten pidennykset, esimieskoulutus). Kehitän itseäni jatkuvasti ammattilaisena. Kauneudenhoito on intohimoni ja rakastan työskentelyä ihmisten parissa. Olen onnellinen, että voin yhdistää nämä kaksi asiaa työssäni. Erityisesti minua motivoivat asiakkaat, joita saan palvella ja piristää.

Ksenia

Kouluttaja, kynsiteknikko

Olen Ksenia ja olen toiminut Silverissä kynsiteknikkona ja kosmetologina vuodesta 2016 alkaen. Pidän nykyään kynsiteknikko-koulutuksia. Arvostan luovuutta, hyvää asiakaspalvelua ja keskityn näihin asioihin omassa työssäni. Viihdyn asiakkaiden kanssa työskentelystä ja pyrin lopputuloksiin, jotka ovat kauniita ja ainutlaatuisia. Kehitän jatkuvasti taitojani kauneudenhoitoalalla. Tykkään uimisesta ja matkustamisesta. Kauniit paikat ja luonto antavat minulle inspiraatiota. Lämpimästi tervetuloa!

Roosa

Parturi-kampaaja

Olen Roosa, valmistunut parturi-kampaajaksi 2014 ja toiminut Silverissä vuodesta 2016 alkaen. Pidän itseäni esteettisenä ihmisenä, suhtaudun kauneuteen ja terveyteen intohimoisesti, ja pääsenkin toteuttamaan näitä asioita työni lisäksi myös rakkaan harrastuksen bikini fitnessin parissa.
Minulle on ammatillisesti tärkeää pysyä aallon harjalla, siispä kouluttaudun
säännöllisesti ja seuraan paljon alaan liittyvää sisältöä myös vapaa-ajalla.
Olen sosiaalinen, rento, iloinen ihminen, joka rakastaa työskennellä ihmisten kanssa, siispä lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni.

Emilia

Ripsiteknikko

Olen Emilia ja toiminut Silverissä ripsiteknikkona vuodesta 2020 alkaen. Suhtaudun kauneuteen sekä terveyteen intohimoisesti, ja pääsenkin toteuttamaan näitä työni lisäksi bikini fitness harrastuksen parissa. Palvelen ammattitaitoisesti ja olen rentoa seuraa, joten lämpimästi tervetuloa kauneusunille luokseni.

Oona

Ripsiteknikko

Olen Oona ja toiminut Silverissä ripsiteknikkona vuodesta 2022 alkaen. Valmistuin kampaajaksi syksyllä 2022. Suhtaudun kauneudenhoitoon intohimoisesti. Työskentelen ammattitaitoisesti ja rauhallisesti sekä olen rentoa seuraa. Minulle tärkeää on asiakkaan tyytyväisyys. Tervetuloa kauneusunille luokseni.

Katariina

Ripsiteknikko

Nimeni on Katariina ja olen toiminut Silverissä ripsiteknikkona vuodesta 2022 alkaen. Suhtaudun kauneudenhoitoon suurella innolla sekä mielenkiinnolla. Työskentelen ammattitaitoisesti sekä tarkasti, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Olen helposti lähestyttävä ja rento, joten lämpimästi tervetuloa palvelujeni pariin!

Sofiia

Ripsiteknikko

Moikka kaikille! Olen Sofiia ja olen työskentelyt tällä vuodesta 2022 alkaen. Valmistuin kosmetologiksi syksyllä 2023 ja minulla on motivaatiota ja kiinnostusta kehittyä alalla ammattilaiseksi. Tervetuloa lämpimästi!

Janette

Ripsiteknikko

Olen toiminut Silverissä ripsiteknikkona vuoden 2023 alusta alkaen. Kauneudenhoito ja terveys ovat molemmat minulle tärkeitä asioita, koska olen koulutukseltani myös lähihoitaja. Luonteeltani olen avoin ja minun kanssa voi jutella mistä tahansa tai olla vain hiljaa ja ottaa vaikka päiväunet.

Usti

Kynsiteknikko

Olen Usti ja olen työskennellyt Silverissä kynsitekniikkona vuodesta 2022 alkaen. Tykkään tehdä kynsiä, koska tiedän kuinka tärkeää on pitää huolta kynsien terveydestä sekä ulkonäöstä. Olen ammattitaitoinen ja teen työni tarkasti ja huolehdin, että asiakkailla on rento olo. Tule peremmälle niin tehdään kynsistäsi ihanat.

Henna

Kynsiteknikko

Olen Henna, työskennellyt Silverissä kynsiteknikkona vuodesta 2023 alkaen, mutta tehnyt kynsipalveluita jo vuodesta 2020. Kauneudenhoito on minulle intohimo ja parasta kynsien parissa työskentelyssä on asiakaspalvelun lisäksi se, että pääsen toteuttamaan myös taiteellista puoltani. Tykkään erityisesti toteuttaa trendaavia kynsityylejä! Vapaa ajallani ulkoilen, käyn salilla ja hengailen kissojeni kanssa. Olen rentoa seuraa ja minun kanssani saat rupatella kynsihuollon aikana mistä vaan.
Tervetuloa!

Sonja

Kynsiteknikko

Olen Sonja ja toiminut Silverissä kynsiteknikkona vuodesta 2022 alkaen. Olen tykännyt paljon kynsien tekemisestä ja nautinkin työstäni. Sen lisäksi olen toisen vuoden lähihoitaja-opiskelija. Olen luonteeltani hyvin ystävällinen ja rauhallinen, joten lämpimästi tervetuloa luokseni kynsipalveluihin!

Tiia

Kynsiteknikko

Hei, olen Tiia ja olen työskennellyt Silverissä kynsiteknikkoja vuodesta 2023 alkaen. Olen kuvittaja ja taustani auttaa minua saamaan kynsien kuviot todellisuuteen. Haluan ilmaista myös luovuuttani tällä tavalla, koska minulle jokainen kynsi on uusi kangas, jossa voin luoda.

Viktor

Hieroja, jalkahoitaja

Olen toiminut vuodesta 2019 hierojana, jalkahoitajana ja kiinteistövastaavana. Olen valmistunut hierontakoulusta ulkomailla. Teen työni intohimolla ja olen kiinnostunut hyvästä lopputuloksesta. Olen avoin ja positiivinen ihminen, joten minun kanssa tulee hyvin toimeen.

Lisa

Kynsiteknikko

 

Olen Lisa ja olen työskennellyt asiakaspalvelun alalla vuodesta 2019. Olen nuoresta saakka ollut kiinnostunut kauneudesta, mistä päädyinkin työskentelemään kynsien parissa. Kynsien teosta minulla on reilun 2 vuoden kokemus ja jatkuva kehittyminen ja työn monipuolisuus kiehtoo minuaRakastan toteuttaa asiakkaiden toiveita ja että kynsistä tulisi juuri sellaiset kun asiakas tuli hakemaan. Tyytyväiset asiakkaat motivoi minua eniten työssäni Olen luova ja iloinen työntekijä, joten takaan hyvän ja positiivisen asiakaskokemuksen!

Ksenya

Ripsiteknikko

Ilona

Kynsiteknikko

Evelina

Ripsiteknikko


Olen Evelina ja aloitin ripsiteknikkona Silverissä 2024 alkupuolella. Kauneudenhoito on tuntunut paikalta missä voin tehdä naisista vielä onnellisempia. Olen aina positiivisella tuulella ja valmis antamaan rentoa ja laadukasta seuraa tai vaihtoehtoisesti voit ottaa ihanaa omaa hiljaisuus aikaa.

Lähetä avoin työhakemus