Ripsienpidennys on suosittu esteettinen toimenpide, jonka avulla saadaan pituutta ja tuuheutta liimaamalla synteettinen kuitu omaan ripseen. Erilaisilla ripsienpidennys efekteillä pystytään korostamaan tai muokkaamaan oman silmän muotoa. Meidän palveluissamme on laaja valikoima ripsienpidennyksiä, jotka toteutetaan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti. Tarjoamme esimerkiksi klassisia ja erilaisia volyymiripsivaihtoehtoja. Lopputulokseen vaikuttaa omien ripsien määrä.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripset tehdään liimaamalla yksi keinotekoinen ripsi yhdelle luonnonripselle. Laitettujen ripsien paksuus ja pituus sovitaan yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaan, huomioiden omien luonnonripsien kunto.

Volyymiripsipidennykset

Volyymiripsipidennykset tehdään muodostamalla viuhkoja manuaalisella- tai nauha-menetelmällä ja liimaamalla ne yhdelle luonnonripselle. Kuitujen lukumäärä yhdessä viuhkassa vaihtelee: 2D ripset – kaksi kuitua/viuhka, 3D ripset – kolme kuitua/viuhka, 4D ripset – neljä kuitua/viuhka, 5-6D ripset – viisi – kuusi kuitua/viuhka.

Klassisten ja volyymipidennysten yhdistelmä

1.5D ripset: Kevytvolyymimenetelmä, klassisten ja 2D ripsien yhdistelmä. 

MIX-ripset: Kaiken tyyppisten volyymiviuhkojen ja yksittäisten klassisten kuitujen yhdistelmä.

Ennen ripsienpidennysten tekoa

 • Suosittelemme ottamaan ripsienpidennykset muutamaa päivää ennen tärkeää tapahtumaa, mahdollisten allergia-oireiden havaitsemiseksi ja komplikaatioiden välttämiseksi. Elimistö voi reagoida ripsiliimassa sisältäviin ainesosiin hyvinkin voimakkaasti. Allergian esiintyvyys on kuitenkin erittäin harvinaista sekä yksilöllistä. Mikäli epäilet itselläsi olevan liima-allergiaa, taikka sinulla on aiemmin esiintynyt allergisia reaktiota, niin suosittelemme tekemään allergiatestin ennen pidennysten ottoa. Kerrothan aina tekijälle mikäli sinulla on esiintynyt aiemmin allergisia oireita.
 
 • Tulethan vastaanotolle aina ilman meikkiä ja ripsiväriä, jottei palveluaikaamme kulu meikin puhdistamiseen ja voimme keskittyä
  pidennysten tekemiseen. Omien ripsien pintojen on oltava mahdollisimman puhtaita, jotta voidaan taata pidennysten mahdollisimman hyvä lopputulos sekä kesto.

Kotihoito-ohjeet

 • Ei saa kastella tai käydä saunassa 24 tuntia ripsien laittamisesta
 • Vältä suoraa suihkuvirtaa
 • Ei saa käyttää öljypohjaisia ihonhoito- ja meikkituotteita
 • Pese ripset vain ripsienpidennyksille tarkoitetuilla aineilla
 • Harjaa ripset vähintään kerran päivässä ripsiharjalla
 • Voi käyttää silmämeikkiä, mutta et ripsiväriä tai voidemaista silmänrajausta
 • Käy säännöllisesti ripsihuollossa kolmen – neljän viikon välein

Ripsienpidennysten poisto onnistuu vain ammattilaisten toimesta. Ripsiä ei saa poistaa itse, koska se voi vahingoittaa omia ripsiä ja poisto tapahtuu ripsienpoistoaineella. 

Silver Luxury World teknikkojen tasot

Top-kouluttaja

Toteuttavat vaativia toimeksiantoja sekä asiakkaiden pyyntöjen mukaisia taiteellisia erikoistilauksia. He myös toimivat teknikkojen ohjaajina.

Top-teknikko

Hallitsevat kaikki ripsipidennystekniikat ja palveluaika on nopeaa.

Master-teknikko

Hallitsevat keskeisimmät ripsienpidennystekniikat ja palveluaika on sujuvaa.

Junior-teknikko

Hallitsevat perus ripsipidennystekniikat ja palveluaika on tapauskohtaisesti pidempään.

 

Takuu ripsipalveluissamme on yksi viikko laittopäivästä lähtien.