Hieronta on erilaisten hieronta tekniikoiden avulla tapahtuvaa kehon pehmytkudosten käsittelyä. Tarjoamme hierontoja, joiden tarkoituksena on rentouttaa ja parantaa kehon yleiskuntoa tai kiinteyttää ihoa. Hierontaa voidaan käyttää esimerkiksi stressin ja kivun lievittämiseen. Valikoimastamme löytyy klassista hierontaa, päähierontaa, anti-selluliittihierontaa, kuppihierontaa, kivihierontaa, rentouttavaa hierontaa, Gua Sha-hoitoja ja kehonmuotoiluhierontaa.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta toteutetaan lähes kivuttomasti käyttäen mahdollisimman vähäistä määrää hierontaöljyä, mikä takaa parhaiten ihon ja lihasten verenkierron aktivoitumisen ja ihohuokosten avautumisen. Lisäksi klassinen hieronta on tunnettu parantavista ja eri vaivojen ennalta ehkäisevistä vaikutuksista. Hieronnan jälkeen nivelten verenkierto paranee, aineenvaihdunta normalisoituu ja elimistön luonnollinen vastustuskyky palautuu. Meillä on saatavilla kokovartalohieronta sekä erikseen eri kehon alueiden hieronnat kuten selkä/niska/pää/kaula.

Kuppihieronta

Tämän hieronnan avulla aktivoidaan nesteiden virtausta elimiin ja kudoksiin. Hieronnalla on myönteinen vaikutus ihoon, palauttaen sen kimmoisuutta, kiinteyttä ja tervettä väriä. Lisäksi hieronta parantaa verenkiertoa ja eritysjärjestelmän toimintaa, täten edistäen kuona-aineiden poistumista.

Anti-selluliittihieronta

Anti-selluliittihieronta on suosittu tapa poistaa selluliittia. Stimuloimalla verenkiertoa saavutetaan kiihtyneempi aineenvaihdunta kudoksissa, jonka avulla vaikutamme selluliitin halkeamiseen. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoitoina. Hieronnassa käytetään erityisiä liikkeitä, imukuppia ja hierontaöljyä. Valittavia alueita ovat vatsa, pakarat, reidet tai sääret.

Kehonmuotoilu hieronta

Tämä hierontatekniikka sopii esteettisten ongelmien ratkaisemiseen. Tämä hierontatekniikka sisältää liikkeitä, joiden on tarkoitus muokata kehoa, vaikuttaa stimuloivasti paikallisiin rasvakerrostumiin ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Kivihieronta

Toimenpiteen aikana vartaloa hierotaan erilaisilla menetelmillä käyttämällä lämmitettyjä hierontakiviä. Hierontakivet säilyttävät lämpöä pitkään, joten hieronnan aikana lämpö auttaa rentouttamaan lihaksia sekä pehmentämään kudoksia. Kivihieronta poistaa hermoston jännitystä, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja aktivoi verenkiertoa, tuoden rentoutusta koko keholle.

Gua Sha

Gua Sha on ikivanha hoitomuoto Kiinasta. Hoito tehdään kivellä muotoillulla Gua Sha lastalla ja se voidaan tehdä tietylle ongelma-alueelle tai koko vartalolle. Hoidossa lihaksia lämmitetään kevyesti käsin hieromalla sekä Gua Sha lastalla hankaamalla. Gua Sha elvyttää aineenvaihduntaa ja avaa tehokkaasti hiusverisuonia. Tämän takia hoidon käsittelystä voi mahdollisesti ilmestyä myös mustelmia paikallisesti hoidettavalle alueelle.

Suosittelemme pitkäaikaisen hyödyn saavuttamiseksi tekemään vähintään viisi hieronta käyntiä.

Esteet hoidolle:

  •   Alkoholi (Päihtyneenä, krapulassa)
  •   Kuume (Flunssan oireet)
  •   Akuutit traumat, joista on aina tärkeä kertoa hieronnan alussa, jolloin ne voidaan ottaa huomioon hoidossa (Lihas-, jänne-, nivelsidevammat, murtumat, haavat tai palovammat)
  •   Infektiotaudit ihossa (Jalkasieni, märkärupi tai ruusu)

 

Lääkärin suostumus hierontaan tarvitaan jos sinulla on ollut seuraavanlaisia sairauksia: 

  • Aivoinfarkti
  • Syöpä
  • Verenvuototauti
  • Sydänvika