Silver Luxury World visiona on tarjota asiakkailleen korkealuokkaisia, turvallisia sekä laadukkaita esteettisen kauneudenhoidon palveluja Suomessa, jossa hyödynnämme alan uusimpia trendejä, tuotteita sekä yli kymmenen vuoden aikana kehittyneitä omia laatustandardeja. Palveluympäristömme ovat hygieeniset ja takaavat turvallisen asiakaskokemuksen. Pyrimme jatkuvasti kehittymään niin, että palvelukokemus on laadultaan yhtenäistä, mutta yksilöt huomioivaa.


Silver Luxury Worldissa nähdään erittäin tärkeänä, että jokainen tiimimme tekijä kohdataan sekä heillä on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena eteenpäin. Tullessaan meille jokainen liittyy energiseen yhteisöön.


Meidän tiimimme koostuu sertifioiduista ammattilaisista, kuten ripsienpidennys- ja kynsiteknikoista, kampaamopalveluiden ammattilaisista, kosmetologeista ja terveydenhuollon ammattilaisista, jotka päivittäin edistävät omaa sekä Silver Luxury Worldin kehitystä. Panostamme pitkiin työsuhteisiin ja kanta-asiakkuuksiin pitämällä huolta työ- ja asiakastyytyväisyydestä jatkuvan kehittymisen periaatteilla.

Historia

Yritysidea sai alkunsa vuonna 2011 kun perustaja Natalia Tyurlik sai syntymäpäivälahjaksi kynsien tekoon tarvittavat työvälineet ja pian hän teki kynsiä itselleen sekä opiskelija-asunnossa luokkatovereille. Tieto työn laadusta kantautui yhdeltä tyytyväiseltä ihmiseltä toiselle ja pian palvelua haluavien määrä oli kasvanut merkittävästi. Tämä avasi mahdollisuuden yrityksen perustamiseen sekä palveluiden laajentamiseen, liiketilojen vuokraamiseen ja tasokkaiden koulutuksien luomiseen.