Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihmisille. Sen avulla voidaan hoitaa useita eri iho-ongelmia, kuten kuivuutta, rasvaisuutta ja aknea, tummia silmänalusia, laajentuneita ihohuokosia, juonteita ja ryppyjä, arpia, velttoutta, sameutta ja muita huonojen elämäntapojen aiheuttamia merkkejä.

Mesoterapia on usein sarjana tehtävä monipistoshoito, jossa asiakkaan ihon alle injektoidaan yksilöllisesti valikoituja hoitoliuoksia. Liuokset hoitavat ja suojaavat ihoa, parantavat sitä sisäisesti ja ulkoisesti, sekä estävät siinä näkyviä ikääntymisen merkkejä. Nämä liuokset koostuvat kosteuttavasta hyaluronihaposta, sekä useilla eri tavoilla hoitavista vitamiineista ja antioksidanteista. Mesoterapiassa useat pienet pistokset lävistävät ihon pinnan aina syvemmälle dermikseen saakka, jossa sinne injektoidut aineet pääsevät vaikuttamaan juuri siellä missä niitä tarvitaan. Pistokset stimuloivat ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tehden ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman sisältäpäin.

CELLBOOSTER® MESOTERAPIAHOITO

CELLBOOSTER® on uusi, Sveitsissä kehitetty, injektoitava mesoterapeuttinen hoitoliuos. Uniikin, patentoidun CHAC- teknologian ansiosta, se on ensimmäinen CE-merkitty stabilisoitu yhdiste, ilman kemiallisia sidosaineita. CHAC- teknologian avulla pystytään muokkaamaan ja hyödyntämään hyaluronihapon luonnollisia ominaisuuksia, luoden siitä optimaalisen ravinteiden kuljetusvälineen iholle. Raaka-aineet vapautuvat hitaammin ja imeytyvät ihollesi paremmin. Tämän innovatiivisen ja patentoidun teknologian avulla CELLBOOSTER ®- hoitoliuoksilla saadaan aikaiseksi huomattavasti pidempikestoisia tuloksia. 

CELLBOOSTER® SHAPE Paikallisen rasvan ja nestekertymien poistoon tarkoitettu CELLBOOSTER® SHAPE sisältää hyaluronihapon lisäksi L-karnitiinia, sekä natriumaskorbyylifosfaattia. L-karnitiinin avulla hoidettavan alueen rasvan- ja nesteen kertyminen, sekä turvotus vähenee. Natriumaskorbyylifosfaatti on eräänlainen C-vitamiininjohdannainen, joka polttaa tehokkaasti rasvaa hoidettavalta alueelta. Hoitoliuos stabiloi solukalvoja ja ihon suolavesitasapainoa, sekä edistää lymfakiertoa, poistaen näin hoitoalueelta nestettä ja turvotusta. Tämä hoito on ihanteellinen mm. kaksoisleukaan, silmäpusseille, selluliitille, sekä pöhöttyneelle, turvonneelle iholle.

CELLBOOSTER® GLOW Kuivaa ja sameaa ihoa syväkosteuttamaan ja ravitsemaan suunniteltu CELLBOOSTER® Glow vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se on ihanteellinen hoito auringon ja ympäristön vaurioittamalle, sekä ikääntymisen- ja pigmenttimuutoksista kärsivälle iholle. Se ylläpitää ja parantaa ihon sävyä, syväkosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Tämä hoito sopii täydellisesti kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä, parantamaan silmänalusihoa, sekä kosteuttamaan ja elvyttämään kuivaa ihoa. Tämä hoito toimii myös nuoremmalle iholle ennaltaehkäisemään ja hoitamaan ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä

CELLBOOSTER® LIFT Ikääntyneelle iholle tarkoitettu erittäin tehokas ja ravitseva syväkosteuttava hoitoliuos. Hoitoliuos sisältää hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vähentävät ikääntymisen mukana tuomia muutoksia. Liuos auttaa taistelemaan oksidatiivista stressiä vastaan, sekä vähentämään hyperpigmentaatiota. Se aktivoi kollageenin tuotantoa, sekä vilkastuttaa mikroverenkiertoa, sopien näin ihanteellisesti veltostuneelle, kuivalle ja kiinteytensä menettäneelle iholle. Tämä hoitoliuos toimii tehokkaasti ryppyihin ja juonteisiin, couperosaan, sekä aknen jättämiin arpiin. Se on ihanteellinen hoito ikääntymisen ja erilaisten ihosairauksien aiheuttamien ihomuutosten hoitoon. Tuloksena on välittömästi kirkkaampi, kostutetumpi ja hehkuvampi iho.

 

CELLBOOSTER® HAIR hiuspohjalle kehitetty hoitoliuos, sisältää hyaluronihapon, aminohappojen ja vitamiinien lisäksi sinkkikarbonaattia, sekä kupariglugonaattia. Hoitoliuos ravitsee päänahkaa, vahvistaa karvatuppea, sekä uudistaa hiuskuitua. Se tehostaa mikroverenkiertoa ja hiusten kasvua, ennaltaehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista, sekä tarjoaa avun vaurioituneille hiuksille, ja kaljuuntuvalle hiuspohjalle. Tämä hoito sopii ihanteellisesti aikaisesta harmaantumisesta, hormonaalisesta epätasapainosta johtuvista ongelmista (imetyksen päättyminen), pakenevasta hiusrajasta, hiuspohjan psoriasiksesta, pälvikaljusta, kaljuuntumisesta ja ei-pysyvästä alopeciasta kärsiville. Tuotteen avulla saat myös kasvatettua ja vahvistettua ohutta, hentoa hiusta.

 

Hoidon jälkeen:

 • Hoidon jälkeen iholla voi ilmetä lievää ärsytystä, kutinaa, turvotusta, punoitusta tai mustelmia. Nämä oireet häviävät muutaman päivän kuluessa
 • Varaa toipumisaikaa ainakin hoitopäivän ajan
 • Huolehdi hyvästä hygieniasta. Älä koskettele hoidettua ihoaluetta
 • Käytä iholle kosteuttavaa hoitovoidetta
 • Vältä hikoilua ja liikuntaa vuorokauden ajan
 • Vältä aurinkoa ja solariumia 7vrk hoidon jälkeen
 • Vältä saunaa 2vrk hoidon jälkeen
 • Älä kuori tai syväpuhdista ihoa ennen kuin se on kunnolla parantunut
 
 

Hoidon esteet:

 • Allergia hoidossa käytettäville tuotteille
 • Raskaus ja imetys
 • Atooppinen ihosairaus tai muu reaktio hoidettavalla alueella
 • Immuniteettisairaus
 • Aktiivinen virus- tai bakteeri-infektio
 • Akne (aktiivivaiheessa) tai 6kk ennen hoitoa siihen käytetty lääkitys
 • Ruusufinni
 • Keloidiset arvet
 • Verisuonisairaudet
 • Sieni-infektio
 • Syylät
 • Diabetes
 • Syöpä / Sädehoidot
 • Haavat ym. ihorikot hoidettavalla alueella
 • Auringon polttama iho

CELLBOOSTER® hoitoliuoksia voidaan myös käyttää useita yhdessä. Teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa valitsemme tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet.
Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset mesoterapiasta saat aina sarjahoidolla.
Optimaalisimmat tulokset saat vähintään kolmen kerran sarjahoidosta, joissa suosittelemme hoitoväliksi 2-3 vk ja yksittäisiä ylläpitohoitoja on hyvä tehdä noin 6kk välein tai ihon tarpeiden mukaisesti. Mesoterapia hoitoja voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.


Hoidon tulosten ylläpitämiseksi on tärkeää huolehtia ihon hoidosta asianmukaisilla kotihoitotuotteilla.